GRIJANI ŠATOR NA TRGU

FOTO Adventska kuća – novina u Čakovcu koja je naišla na odobravanje izlagača i kupaca

Adventska kuća ponovno je neka od novina kojom nas na takvim i sličnim manifestacijama znaju iznenaditi vrijedni turistički djelatnici Grada Čakovca.

Za razliku od prethodnih godina kada su prodavači Adventskog sajma svoje proizvode nudili na otvorenom, ovogodišnji Sajam preseljen je podno velikog šatora. Taj se veliki bijeli šator nalazi u samom centru  Čakovca.

>> Izlagači ove godine ispod grijanog šatora na Trgu Republike

Već sam natpis na ulazu ‘ADVENTSKA KUĆA’ i zatvorena staklena vrata sugeriraju kako ćemo ući u nešto posebno, a to posebno je elegantno i suvremeno uređeni šator s rasvjetom nalik na onu najotmjeniju. O njemu je više rekla Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda Turističke zajednice Čakovca.

‘Grijani i atraktivno uređen šator, osvijetljen božićnim sjajem na Trgu Republike u Čakovcu, okupio je velik broj izlagača božićnih dekoracija, kolača, vina, mesa, meda, ulja i ostalih autohtonih i tradicijskih proizvoda. Adventski sajam privukao je izlagače iz cijelog Međimurja, ali i Zagorja, Podravine i Zagreba, kao i izlagače iz Mađarske i Slovenije.

Sam naziv izlagačko-prodajnog sajma “Adventska kuća” potaknut je željom Turističke zajednice grada Čakovca, da uz toplu obiteljsku atmosferu i zvuke božićne glazbe, na jednom mjestu, okupi izlagače i posjetitelje manifestacije “Advent u gradu Zrinskih”, kako bi izlagači na najbolji način promovirali i prezentirali svoje proizvode, a posjetitelji kupili unikatne poklone i božićne ukrase.’

U tome su u cijelosti uspjeli što potvrđuju oni koji su ovdje svakog petka, subote i nedjelje od 9-20 sati. Ostali su oduševljeni grijanim prostorima jer, kako kažu, nije lako sve to vrijeme biti na otvorenom pri zimskim temperaturama. Slažu se u tome i njihovi kupci.

Adventska kuća ponovno je neka od novina kojom nas na takvim i sličnim manifestacijama znaju iznenaditi vrijedni turistički djelatnici Grada Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije