BOGATA SUBOTA

ADVENTSKI PROGRAM Evo što vas danas očekuje na Adventu u gradu Zrinskih…

Donosimo subotnji program Adventa u gradu Zrinskih

Od 10 sati u Centru za kulturu održat će se ‘Bijela čarolija’, bajka u izvedbi dječjih vrtića grada Čakovca. Istovremeno u Knjižnici Nikola Zrinski počinje radionica ‘Googlanje za mudrice’.

U adventskoj kući će se od 9 do 20 održati adventski sajam, a između 10 i 17 sati na rasporedu je ljuto predbožićno zagrijavanje uz degustaciju ljutih papričica OPG-a Preložnjak.

Brojne aktivnosti ispunit će Trg Republike. U 9 sati Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec održava ‘Blagdanske čarolije’, a od 9 do 13 predstavlja se uečnička zadruga KRUGG Graditeljske škole Čakovec. Od 10 do 12 sati na istom ćete mjestu moći pronaći slatke božićne darove Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, a u isto vrijeme održava se i božićna bajka kućice Djeda Božićnjaka.

U 11 sati nastupa Pjevački zbor umirovljenika Čakovec, a u 17 sati KUU Društvo žena Gornji Kraljevec koje će otpjevati brojne adventske i božićne pjesme. Od 17 do 19 sati na rasporedu je još jedna božićna bajka Djeda Božićnjaka.

U perivoju Zrinski će se od 17 sati održati noćna sprint utrka ‘Adventska orijentacija u gradu Zrinskih’ u organizaciji Orijentacijskog kluba Međimurje.

Paljenje druge svijeće na adventskom vijencu uz nastup pjevačkog zbora na rasporedu je u 18 sati u crkvi sv. Antuna Padovanskog, nakon čega slijedi i sveta misa, dok će se paljenje svijeće u 18 sati održati i kod crkve sv. Nikole biskupa.

U 19:30 sati u zgradi Scheier ženska vokalna skupina KUU ‘Veseli Međimurci’ održat će godišnji koncert, dok je u Baptističkoj crkvi Mačkovec od 19 sati na rasporedu ‘Radost Božiću’, tradicionalni božićni koncert Baptističke crkve Mačkovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije