Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Nitko se nije javio za klizalište u Čakovcu, Grad razmišlja o kupnji potrebne opreme
Arhiva/eMedjimurje.hr

NIŠTA OD KLIZALIŠTA

Nitko se nije javio za klizalište u Čakovcu, Grad razmišlja o kupnji potrebne opreme

Kako kažu iz Grada Čakovca, razmišljaju o kupnji potrebne opreme, nove ili rabljene, kako bi sljedeće godine klizalište sami organizirali

Grad Čakovec je početkom studenoga na svojim mrežnim stranicama objavio Javni interes za postavljanje klizališta u jezeru podno zidina Starog grada u Čakovcu. Zainteresirani su se sa svojim ponudama mogli javiti do 20. studenoga, no nije zaprimljena niti jedna ponuda.

Za razliku od protekle dvije godine, Čakovčani i svi posjetitelji Adventa u gradu Zrinskih neće moći uživati u klizalištu postavljenom u središtu grada. Činjenica da je klizalište protekle dvije sezone bilo vrlo dobro posjećeno, na žalost nije potaknula interes kod starih ili novih zakupljivača prostora.

Dosadašnja lokacija na Trgu Republike zbog tehničkih razloga promijenjena je u onu u Perivoju Zrinskih, točnije u većem jezeru Starog grada. Niti nova lokacija nije potaknula potencijalne organizatore da ove godine klizalište postave u našem gradu.

- U razloge neiskazivanja interesa za postavljanje klizališta nećemo ulaziti, no vodeći se tom činjenicom odlučili smo preispitati mogućnosti kupnje potrebne opreme, nove ili rabljene, kako bi sljedeće godine klizalište sami organizirali - kažu iz Grada Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!