Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Čakovečki dječji vijećnici sudjelovali na radionici o pravima i obvezama
Grad Čakovec

Međunarodni dan djeteta

Čakovečki dječji vijećnici sudjelovali na radionici o pravima i obvezama

Cilj radionice bio je osvještavanje i prepoznavanje vlastitih i tuđih prava, prepoznavanje ispravnih ponašanja kod sebe i drugih te razvijanje empatije i odgovornosti prema vlastitim i tuđim pravima

Vijećnici Dječjeg vijeća Grada Čakovca 23. studenoga, povodom Međunarodnog dana djeteta, sudjelovali su na radionici pod nazivom 'Imam prava, ali i obaveze'. Radionica je održana u dvorani čakovečkog Domu sindikata, a osmislila ju je i provela socijalna pedagoginja Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, Valentina Babić, koja je i ujedno i voditeljica dječjeg foruma u spomenutoj školi. Cilj radionice bio je osvještavanje i prepoznavanje vlastitih i tuđih prava, prepoznavanje ispravnih ponašanja kod sebe i drugih te razvijanje empatije i odgovornosti prema vlastitim i tuđim pravima. Također, raspravljalo se o tome što učiniti kada su određena prava prekršena te zašto su dječje obaveze, s druge strane, važne i značaje u njihovu životu. 

Na radionici su sudjelovali učenici Osnovne škole Ivanovec, Osnovne škole Kuršanec,  I., II. i III. osnovne škole Čakovec i Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!