PRIJEM I ČESTITKE

ZLATNE PLESAČICE Grad Čakovec čestitao Vivoni na velikom uspjehu u Italiji

U Italiji su na Svjetskom plesnom natjecanju osvojile pet zlatnih odličja i dvije posebne nagrade

Gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Zoran Vidović u ponedjeljak su u prostorima Gradske vijećnice primili Udruge studio “Vivona” iz Čakovca. U nizu zapaženih ovogodišnjih rezultata, kruna su pet zlatnih odličja te dvije posebne nagrade osvojene prije dva tjedna u Italiji.

Na Svjetskom plesnom natjecanju, koje se krajem listopada održalo u talijanskom gradu Bergamu, plesačice čakovečke “Vivone” branile su naše nacionalne boje i to vrlo uspješno. Iz Italije su se vratile bogatije za odličja, nagrade u kategoriji Best talents te naravno prepuni iskustva i emocija.

Čestitajući im na ovom posljednjem uspjehu, gradonačelnik Grada Čakovca zahvalio im se na promociji Čakovca širom Hrvatske i Europe. “Vivona” se uključuje i u brojne akcije koje se tijekom godine održavaju u Čakovcu, te i na taj način obogaćuje društveni život Grada. Kroz ruke trenerica prošle su generacije i generacije djece, a mnoga od njih stekla su navike i vještine koje ih vode kroz život.

Zamjenik gradonačelnika također im je čestitao na uspjehu. Naglasio da je do njega došlo zalaganjem kako samih plesačica, tako i njihovih trenera te roditelja.

U ime udruge Studio “Vivona”, gradonačelniku i zamjeniku na prijemu i podršci zavalila se predsjednica Karmen Jambor Kovačević te jedna od zlatnih plesačica iz Italije Dina Novak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije