Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Svojim idejama i programima doprinesite stvaranju toplog adventskog ugođaja u Čakovcu!
Turistička zajednica Grada Čakovca

ADVENT U GRADU ZRINSKIH

Svojim idejama i programima doprinesite stvaranju toplog adventskog ugođaja u Čakovcu!

Turistička zajednica Grada Čakovca poziva vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji

Adventsko doba idealno je za malo sanjarenja, odmak od svakodnevice te uživanje s obitelji i prijateljima. Vrijeme došašća koje nas tijekom 4 tjedna vodi do Božića najsvečanije je doba godine, doba kad zaboravljamo nesuglasice, brige, sve ono negativno i ružno što život neminovno donosi sa sobom i kad nam život barem nakratko obasjava samo svjetlost, radost i mir.

Doba kad vlada ljubav, kad se radujemo životu i slavimo ga, vrijeme iskrenih zagrljaja, toplog prijateljskog stiska ruke i svega onog zbog čega se čovjek naziva čovjekom i ove ćemo godine u našem gradu proslaviti zajedno uz još jedan 'Advent u gradu Zrinskih'.

Turistička zajednica Grada Čakovca poziva vas da se pridružite ovogodišnjoj blagdanskoj čaroliji te svojim idejama i prigodnim programima doprinesete stvaranju toplog adventskog ugođaja u Čakovcu. Programi i događanja koji se predlažu mogu biti sljedećeg sadržaja: glazbeno – scenskog, sportsko – rekreacijskog, kulturno – umjetničkog, turističko – ugostiteljskog, multimedijskog te edukacijsko – informativnog.

Mjesto održavanja programa je centar grada, točnije Franjevački trg, ulica Kralja Tomislava i Trg Republike. Prijave se primaju zaključno do 11. studenog na e-mail: ksenija.zrna@cakovec.hr. 

- Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broju telefona: 040/313-319 ili osobno u uredovno vrijeme Turističkog ureda na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec.
Otvorimo srca za neponovljivo iskustvo zajedništva, koje će nam zasigurno, i ove godine pružiti 'Advent u gradu Zrinskih'! - poručuju iz Turističke zajednice.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!