Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Poziv izlagačima za Jesen u gradu Zrinskih

kak su živeli naši stari

Poziv izlagačima za Jesen u gradu Zrinskih

Manifestacija će posjetitelje prezentacijom starih običaja s jesenskom tematikom podsjetiti kako su “živeli naši stari”. Traje od 28. do 30. rujna, a najam za izlagače je besplatan

Međimurje svoju bogatu tradiciju nudi na svakom koraku, no uvijek ima mjesta za nove i zanimljive prigode. Turistička zajednica grada Čakovca već tradicionalno prepoznaje važnost okupljanja i prezentacije svega što Čakovec i Međimurje nude na jednom mjestu.

Stoga će se i ove godine u središtu Čakovca po četvrti puta održati manifestacija “Jesen u gradu Zrinskih” u razdoblju od 28. do 30. rujna 2018. godine.

Radi se o manifestaciji kojom se na simboličan način pozdravljamo od ljeta i pripremamo za jesen. Nakon što je Porcijunkulovo ovog ljeta opet srušilo sve dosadašnje rekorde, Čakovec neumorno nastavlja s promocijom. Cilj nam je, kao i dosadašnjih godina dovesti izlagače iz svih krajeva te na jednom mjestu objediniti eko proizvode, voće i povrće, rakije raznih okusa, med i proizvode od meda, vino i druga pića i delikatese. Ukratko, sve ono što simbolizira jesen.

- Manifestacija će posjetitelje prezentacijom starih običaja s jesenskom tematikom podsjetiti kako su “živeli naši stari”. Stoga Vas pozivamo da prezentirate svoje proizvode te da zajedno obilježimo početak najugodnijeg godišnjeg doba koje donosi rapsodiju šarenila i boja prije zime - pozivaju organizatori.

Najam javne površine tijekom manifestacije je besplatan. Prijave se zaprimaju zaključno do 21. rujna 2018. godine na mail boska.ban.vlahek@cakovec.hr ili poštom na adresu Kralja Tomislava 1, Čakovec. Prijavnicu možete naći na web stranici TZ Grada Čakovca klikom ovdje.

Za sva dodatna pitanja obratite se u Turistički ured na broj telefona 040/313-319.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!