AFTER PARTY

FOTO Zvuci tamburica TS Frikovi oduševili posjetitelje Gradske kavane

Četvrtak, posljednji dan Porcijunkulova rezerviran je za veliku završnicu - tamburaše TS Žice iz Šenkovca. Dođite ih podržati, vjerujemo da će napraviti nezaboravnu zabavu koja će trajati dugo u noć!

Srijeda, 1. kolovoza bila je rezervirana za tamburicu. Na ljetnu pozornicu izašli su članovi TS Frikovi iz Male Subotice. Oni su zvucima tamburica i izvođenjem najpoznatijih hitova oduševili raspjevanu publiku kojoj nisu smetale ni loše vremenske prilike. TS Frikovi rasplesao je tisuće posjetitelja koji su prvog dana posjetili Porcijunkulovo. Čakovec je grad u kojem rado nastupaju te se vesele takvim nastupima.

– Nastup na ovogodišnjem Porcijunkulovom ostat će nam dugo u sjećanju i veselimo se ponovnom susretu, rekli su članovi TS Frikovi nakon nastupa koji je trajao do jutarnjih sati.

Nakon brojnih događanja koji su se odvijali u protekla šest dana te pjesama koje su odzvanjale gradom, četvrtak je rezerviran za veliku završnicu – posljednji dan Porcijunkulova uz tamburaše TS Žice iz Šenkovca. Dođite ih podržati, vjerujemo kako neće ostati dužni te će napraviti nezaboravnu zabavu koja će trajati dugo u noć!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije