XXL HOT DOG

‘Djevojački san’ najpopularnije jelo među ženama na Porcijunkulovom

Ponuda hrane na Porcijunkulovom zaista je raznolika i bogata, ispitali smo što je najpopularnije

Najveća kulturno-turistička manifestacija u Međimurju lagano se približava kraju pa je ovo odlično vrijeme za posjetu izlagača i osvrt na dane koji su iza nas.

Ako ste ovih dana šetali gradom zasigurno ste primijetili kako je ponuda hrane zaista raznolika i bogata. Ne sumnjamo kako su posjetitelji manifestacije, nakon obilaska svih sadržaja iz bogatog programa, ogladnijeli i posrnuli na delicije koje nude izlagači pa smo tako saznali što je u proteklih 6 dana bilo najtraženije!

Međimurski langoši neizbježan su dio ove manifestacije, a saznajemo da su u Međimurju uvijek najtraženiji oni s češnjakom, vrhnjem ili tartarom, iako su inače traženiji oni u slatkoj varijanti!

Približavajući se štandovima s mesnim proizvodima, u raznolikoj ponudi najviše se kupuje Panonska kobasica, a da naši Međimurci nisu izbirljivi dokazuje kako na pitanje o željenim prilozima u kebabu odgovor je uvijek ‘sve’! Isti odgovor često čuju i izlagači koji u ponudi imaju burgere gdje je najtraženiji definitivno cheeseburger, dok je na drugom mjestu hot dog s domaćom debrecinkom.

Hit u kategoriji hrane ovogodišnjeg Porcijunkulova je najveći hot dog u gradu. Kako uz smijeh kaže izlagač Ivica, XXL hot dog žene su prozvale ‘djevojački san’, dok su za desert najtraženije fritule prelivene Nutellom i krafne Snickers okusa! 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije