vinski vrt i tamburaši

VIDEO I FOTO Posjetitelji Podrooma oduševljeni Vinskim vrtom koji objedinjuje dobru kapljicu i zvuke tamburice

U danima koji su ispred nas, zabava u Podroomu se nastavlja i dalje, a ono najbolje je tek pred nama. Imat ćete priliku nastaviti degustirati najbolja vrhunska vina i uživati u najboljim zvucima tamburice

Vinski vrt koji se drugu godinu održava u dvorištu Podroomu za vrijeme Porcijunkulova ove je godine privukao velik broj obožavatelja dobre kapljice i domaće glazbe, ali zabava se nastavlja još dva dana.

– Povodom našeg 54 Porcijunkulova u gradu Čakovcu pripremili smo nešto novo u ponudi te smo dotjerali, obnovili, napravili novu koncepciju i osvježiti ponudu Vinskog vrta. Tako ove godine u ponudi imamo 6 vinara s 18 različitih vrsta butelja. Novost u našem programu je otvorenje i promocija novih koktela koje izrađuje vrhunski barmen Andreas, rekao je vlasnik Podrooma Bojan Modlic.

>> Porcijunkulovo u Podroomu uz TS Kumovi

Cjelokupni događaj i vinski vrt uz vinare Dvanajščak-Kozol, Kojter, Kunčić, Boris Novak, Tomšić i Turk oduševio je mnoge i svakim danom privlači sve veći broj posjetitelja. 

Osim vina i koktela, posjetitelji su uživali u zvucima tamburice i vrhunskoj zabavi koju su pripremili domaći dečki, TS Kumovi iz Zasadbrega te uz to Podroom clubbing predstavlja DJ nastupe svake večeri unutar Podroom cluba.

– Veliki smo ljubitelji dobrog vina koje nam ovdje pružaju međimurski vinari na jednom mjestu te se volimo opustiti uz zvuke tamburice, a Podroom je idealno i jedino mjesto koje objedinjuje sve to. Iz tog razloga volimo dolaziti ovdje, kazali su posjetitelji.

Dođite na koktel party gdje imate priliku degustirati najnovije, svježe obnovljene recepte Cocktail bara.

U danima koji su ispred nas, zabava u Podroomu se nastavlja i dalje, a ono najbolje je tek pred nama. Imat ćete priliku nastaviti degustirati najbolja vrhunska vina i uživati u najboljim zvucima tamburice.

Program se nastavlja još dva dana. U dvorištu će vas danas i na finalnom podrumarenju u četvrtak zabavljati dobro poznati TS Kumovi dok će se u unutarnjem dijelu danas predstaviti DJ Nick Bane, a posljednji dan DJ Symart.

Nemojte propustiti odličnu zabavu u Podroom-Drink&Music Clubu. Kako je to izgledalo do sada možete pogledati u fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije