Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Program na Porcijunkulovu: Duhovni sadržaji, igraonice, Frikovi i za kraj Zvonko Bogdan
Ivica Galovic/PIXSELL

ŠESTI DAN

Program na Porcijunkulovu: Duhovni sadržaji, igraonice, Frikovi i za kraj Zvonko Bogdan

U srijedu, 1. kolovoza organizatori manifestacije Porcijunkulovo 2018. uz duhovni su program pripremili i bogat sadržaj za sve naraštaje, dok će u jezeru Staroga grada nastupiti Tamburaški sastav Frikovi i Zvonko Bogdan

Program u srijedu započinje svetom misom za bolesne i nemoćne s početkom u 9 sati u crkvi sv. Nikole. Kao i svakog dana održavanja manifestacije, u Perivoju Zrinskih od 9 do 11 održat će se kreativno-edukativna radionica za djecu pod nazivom Artkreativ.

Duhovni sadržaj obuhvaća i ispovijed u crkvi sv. Nikole s početkom u 17:30 sat, dok se u 18 sati očekuje molitva franjevačke krunice, misa i propovijed. I danas će se od 18 do 20 sati održati igraonice i radionice 'Zagonetno drvo', zabavne i poučne radionice voditelja Matije Bobeka u Perivoju Zrinskih kao i romantični kutak ispunjen melodijama čakovečkog pijanista Nikole Grabara u centru grada.

Prezentaciju i degustaciju međimurskih vina u zgradi Scheier, preko puta Gradske kavane, možete posjetiti od 18 do 24 sata. Na Trgu Republike u 18 sati prezentirat će se tradicija međimurskog kraja nastupom kulturno-umjetničkih društava Međimurja.

Sadržaj za najmlađe ponovno obuhvaća priče za velike i male koji vole pjesmice, avanture i šale na temu ‘Krava, konjić, papagaj stižu ravno u naš kraj’ u Perivoju Zrinskih s početkom u 19 sati. U 21 sat započet će jednosatno marijansko bdjenje u crkvi sv. Nikole, a u isto vrijeme  zasvirat će Tamburaški sastav Frikovi u jezeru Staroga grada kao predgrupa koncertu Zvonka Bogdana.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!