vinski vrt i tamburaši

Podroom je najbolje mjesto za after party u vrijeme Porcijunkulova

U danima koji su ispred nas, zabava i opuštanje u Podroomu za vrijeme Porcijunkulova nastavlja se i dalje

Spektakularnom zabavom u Podroomu koju su pripremili dečki iz TS-a Kumovi u ponedjeljak, 30. srpnja, završio je četvrti dan Porcijunkulova. Zabava koja se odvijala ovih dana premašila je sva očekivanja.

Vinski vrt u četiri dana bio je prepun ljubitelja obične kapljice, a za odličnu atmosferu pobrinuli su se TS Žice, TS Dangube i TS-a Kumovi. Zabava i zvuci tamburice odzvanjali su do ranih jutarnjih sati. 

Cjelokupni događaj i vinski vrt uz vinare Dvanajščak-Kozol, Kojter, Kunčić, Boris Novak, Tomšić i Turk prerastao je već u tradiciju koja traje nekoliko godina. Uz to Podroom clubbing predstavlja DJ nastupe svake večeri unutar Podroom cluba.

Posjetitelji su bili oduševljeni novom ponudom kuju ove godine nudi Podroom u svom dvorištu. Temperature su počele rasti i posjetiteljima je bilo najbitnije kako se rashladiti. Osim odličnog vina bili su oduševljeni velikim Cocktail barom u dvorištu gdje profesionalni koktel majstor izrađuje odlične napitke različitih okusa koje vrijedi okusiti.

U danima koji su ispred nas, zabave i opuštanje u Podroomu za vrijeme Porcijunkulova nastavlja se i dalje. Međimurke i Međimurci, ali i oni iz susjednih županija kao i Slovenije, moći će nastaviti uživati u degustiranju najboljih vrhunskih vina i uživanju u najboljim zvucima tamburice.

Program se nastavlja sve do četvrtka, 2. srpnja. U dvorištu će vas sljedeća tri dana zabavljati  TS Kumovi te se nastavlja jedinstvena vinska priča uz međimurske vinare, dok će se u unutarnjem dijelu u utorak, 31. srpnja predstaviti DJ Juky, idućeg dana DJ Nick Bane, a posljednji dan DJ Symart.

Nemojte propustiti odličnu zabavu u Podroom-Drink&Music Clubu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije