Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FOTO Sreća na licima - biramo najljepši osmijeh Porcijunkulova!

tko se najljepše smije?

FOTO Sreća na licima - biramo najljepši osmijeh Porcijunkulova!

Glasajte za najljepši osmijeh u sklopu našeg izbora 'Najosmijeh Porcijunkulova'. Portal eMedjimurje.hr i Turistička zajednica Grada Čakovca najljepši osmijeh daruju vrijednom nagradom

U četvrtak je posljednji dan Porcijunkulovog, manifestacije koja objedinjuje najbolje od svega onog što Međimurje nudi. U dosadašnja četiri dana opravdana je iznijeta konstatacija da nudi mnogo više od turističke i gastronomske ponude. Nudi namjernike, ljude koji danima dolaze na vrelo međimurske uspješnice.

>>> Glasovati možete klikom ovdje

Danas smo se, između inog, bavili njima jer su oni najljepši dekor manifestacije i zaključili da ih resi opuštenost, razdraganost i najposlije osmjesi oni veliki, oni mali, ali i oni skriveni.

I dok nas je u središnjoj gradskoj ulici grijalo 'ugodnih' 32 stupnjeva naš se objektiv fokusirao na nasmijana lica prolaznika, a gotovo da nije bilo onih 'hude volje'. Iz mora nasmijanih, najteže nam je bilo izdvojiti tek nekoliko kapi onih posebnih. Koliko smo u tome uspjeli, ocijenite sami.

Nagradna igra

Turistička zajednica Grada Čakovca i portal eMedjimurje.hr odlučili su i ove godine izabrati i vrijednim poklon paketom nagraditi najljepši osmijeh Porcijunkulova. Glasovati možete na Facebook albumu 'lajkom' na željenu fotografiju/osmijeh sve do četvrtka, 2. kolovoza u 15 sati, kada će dobitnik/ca biti objavljen na portalu eMedjimurje.hr. Nagrada će dobitniku/ci biti uručena istog dana u 21 sat na Trgu Republike u Čakovcu.

>>> Glasovati možete klikom ovdje

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!