Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Evo što sve donosi peti dan Porcijunkulova, Massimo zvijezda večeri
Vjeran Zganec Rogulja/Slavko Midzor/PIXSELL

donosimo program

Evo što sve donosi peti dan Porcijunkulova, Massimo zvijezda večeri

U utorak su organizatori Porcijunkulova, uz duhovni program, pripremili i bogat sadržaj za sve naraštaje, dok će u jezeru Staroga grada nastupiti predgrupa Pastiri, a zatim na scenu stupa Massimo

Kao i svakog dana održavanja manifestacije, u Perivoju Zrinskih od 9 do 11 održat će se kreativno-edukativne radionice za djecu pod nazivom Artkreativ. Duhovni sadržaj obuhvaća ispovijed u crkvi sv. Nikole s početkom u 17:30 sati, dok će se u 18 sati održati misa i propovijed.

I danas će se od 18 do 20 sati održati igraonice i radionice 'Kao prvo, zagonetno drvo', zabavne i poučne radionice voditelja Matije Bobeka u Perivoju Zrinskih kao i romantični kutak ispunjen melodijama čakovečkog pijanista Nikole Grabara u centru grada.

Prezentaciju i degustaciju međimurskih vina u zgradi Scheier, preko puta Gradske kavane, možete posjetiti od 18 do 24 sata. Sadržaj za najmlađe ponovno obuhvaća priče za velike i male koji vole pjesmice, avanture i šale na temu ‘Hrvatskom u trenutku svakom avionom, brodom, vlakom’ u Perivoju Zrinskih s početkom u 19 sati.

U 21 sat nastupit će predgrupa Pastiri (Bijelo Duge tribute), a Massimo će zapjevati u 22 sata u jezeru Starog grada.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!