Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
VIDEO Veseli div Čakovca: Vi u Međimurju ste posebni!
TZ grada Čakovca

NAJVIŠI U GRADU

VIDEO Veseli div Čakovca: Vi u Međimurju ste posebni!

Josip u šali kaže kako bi se volio preseliti u Međimurje

Četvrtu  godinu za redom pažnju posjetitelja Porcijunkulova zaokuplja, danas 51-godišnji Josip Ciganović, mađioničar iz Đakova i s ponosom će reći da je najviši čovjek u gradu pa s visine od 280 centimetara promatra ovu lijepu čakovečku  manifestaciju. Nije samo promatrač već  je i zabavljač.

Nasmijana lica, rukama punih posebnih kanadskih balona plijeni pozornost uličnih šetača, posebno  mališana. Za svakog od njih pronađe osmijeh, lijepu riječ pa roditelji upravo zbog njega i atraktivnih balona  ne mogu odbiti molbu svojih klinaca da im VELIKI klaun napuhne balon. I tako puno, jako puno…….., neki ga se sjećaju jer godine 'lete'. Ove godine s njim je simpatična pomagačica, a Josip će za sebe reći kako je mali atraktivni veseli debeljko koji za svakog mališana ima poneku lijepu riječ, dosjetku, savjet, a raduje ga što ga obožavaju i odrasli.

U naravi je visok nešto više od 170 centimetara, debeljuškast je, a što se zbog visine ne primjećuje. U šali je dodao da mu ovdje odgovara zrak i da je zbog toga porastao i dodao kako mu nije jednostavno po cijeli dan biti na štulama pa već sada ima male ranice od štula koje si noću vida da bi već ujutro donio vedrinu i toplinu na gradske ulice. I doista je tako.

Kraj i oko njega sve vrvi od te ljudske topline, posebnog i dragog osmijeha. Djeca to osjećaju…, pogledajte ih samo. Josip je profesionalni mađioničar 30 godina, poznat iz emisije Hrvatski super talent, a na štulama tijekom ljetnih mjeseci 'živi' petnaestak godina. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!