Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
Besplatan roštilj, mali MEF i Crvena jabuka obilježit će treći dan Porcijunkulovog
Nel Pavletić/Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

donosimo program

Besplatan roštilj, mali MEF i Crvena jabuka obilježit će treći dan Porcijunkulovog

Treći dan manifestacije Porcijunkulovo 2018., obilježit će bogat sadržaj za sve naraštaje, dok će u 22 sata u jezeru Staroga grada nastupiti Crvena Jabuka

Kao i svakog dana održavanja manifestacije, u Perivoju Zrinskih od 9 do 11 održat će se kreativno-edukativne radionice za djecu pod nazivom Artkreativ. Nedjeljni ručak uz tradicionalni besplatni roštilj za sve posjetitelje manifestacije 'Porcijunkulovo' očekuje nas u Perivoju Zrinskih s početkom u 12 sati.

Nastup kulturno-umjetničkih društava KUD Katruže Ivanovec, Društvo žena Gornji Kraljevec, KUD Žiškovec krasit će Trg Republike u 18 sati. I danas će se od 18 do 20 sati održati igraonice i radionice 'Kao prvo, zagonetno drvo', zabavne i poučne radionice voditelja Matije Bobeka u Perivoju Zrinskih kao i romantični kutak ispunjen melodijama čakovečkog pijanista Nikole Grabara u centru grada.

Prezentaciju i degustaciju međimurskih vina u zgradi Scheier, preko puta Gradske kavane, možete posjetiti od 18 do 24 sata. Sadržaj za najmlađe ponovno obuhvaća priče za velike i male koji vole pjesmice, avanture i šale s temom ‘Mikrofon, bubanj, harmonika - šareni svijet, Viktor i Veronika’ u Perivoju Zrinskih s početkom u 19 sati.

S početkom u 20 sati u Perivoju Zrinskih održava se čakovečki Dječji festival 13. Mali MEF, dok se u 22 sata na pozornicu sprema stati Crvena jabuka.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!