After Party

Zodiac band i latino-plesni ritmovi uz Kizomba Sensual Party zagrijali atmosferu prvog dana Porcijunkulova u Gradskoj kavani u Čakovcu

Posjetitelji su imali priliku vidjeti i čuti interpretaciju najvećih domaćih i stranih hitova koji su zabavili sve prisutne

Započelo je dugoočekivana top manifestacija Porcijunkulovo. Mnoštvo Međimuraca i Međimurki, ali i ljudi diljem svijeta posjetilo je već prvog dana šarenilo koje ovih dana natkriva cijeli grad. Oduševljenje, odlična zabava i veselje vidjeli su se na svakom koraku, a za tu prigodu brojni lokali spremili su poseban program. 

Nakon odličnog koncerta Mirka Švenda-Žige u jezeru Starog grada, vrata pozornice u Gradskoj kavani u Čakovcu otvorio je jedan od najboljih bendova na ovim prostorima ‘Zodiac band’. 

Gostovanjem u pomlađenom sastavu u Gradskoj kavani, posjetitelji su imali priliku vidjeti i čuti interpretaciju najvećih domaćih i stranih hitova te su zabavili sve prisutne i još jednom su potvrdili svoj status.

Imali su u svojoj ponudi i neke novosti te su kao iznenađenje bili predstavljeni latino-plesovi uz Kizomba Sensual Party te su pripremali Jack Daniel’s koktele s kojima su brojni posjetitelji bili obuševljeni.

U subotu, 28. srpnja, melodijama će vas osvojiti Tihomir Kožina & bend. Ovaj kantautor, skladatelj i tekstopisac pripada mlađoj generaciji glazbenika, a svojom energičnosti, temperamentom i iskrenošću te vokalom koji podsjeća na legendarnog Tošu Proeskog osvaja publiku i pozornice diljem Hrvatske i van nje.

Nastupao je na mnogim festivalima: ‘Dora – Hrvatska pjesma za Eurosong’, ‘Oni dolaze’ – na HRF-u, ‘Zadar fest’, ‘Sunčane skale’ u Crnoj Gori na Krapinskom festivalu i dr., na kojima je osvojio mnogobrojne nagrade i priznanja.

Odličan provod je zagarantiran, a na vama je da se samo pojavite i opustite!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije