ODLIČAN AFTER PARTY

Ekipa Gradske kavane spremno vas čeka na after programima Porcijunkulova

Nakon velikih koncerata koji će se održati u jezeru Staroga grada imat ćete priliku uživati u divnim melodijama vrhunskih glazbenika koje je za vas pripremila Gradska kavana

Sedmodnevna manifestacija Porcijunkulovo u grad će izmamiti mnoštvo građana koji žele uživati u šarenilu, odličnoj glazbi, druženju, plesnim programima, revijama… Ekipa Gradske kavane već spremno čeka da vama uljepša boravak u gradu i druženje na prekrasnoj terasi u središtu grada. Oni svakog dana spremaju odlične kavice i omiljene napitke za svoje goste.

Nakon velikih koncerata koji će se održati u jezeru Staroga grada imat ćete priliku uživati u divnim melodijama vrhunskih glazbenika koje je za vas pripremila Gradska kavana, Millenium Caffe Bar i Restoran ‘Pozoj’.

Pripremili su i iznenađenje za vas, dva šanka na kojima će se specijalno za vas izrađivati Jack Daniel’s.

Za petak, 27. srpnja rezervaciju naše pozornice dali su Zodiac bandu. Dan poslije, 28. srpnja, melodijama će vas osvojiti Tihomir Kožina & bend. Nedjelja je rezervirana za malo jazz glazbe. Na pozornici će se predstaviti Ton Risco European Quartet, dok će vas u ponedjeljak zabavljati grupa Joy.

U utorak, 31. srpnja slijedi nastup grupe Tragovi, dok su srijeda i četvrtak, za kraj Porcijunkulova rezervirani za tamburaše. U srijedu će vas zabavljati Tamburaški sastav Frikovi, a četvrtak Tamburaški sastav Žice.

Odmorite nožice u samom srcu Čakovca, u ulici Matice hrvatske i pripremite plesne cipelice za ples do jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije