SVE JE SPREMNO!

‘Porcijunkulovo je dobar provod za cijelu obitelj, očekujemo više od 300 tisuća posjetitelja’

Manifestacija se tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji te zaslužila uvrštenje u TOP događanja Hrvatske

Tradicionalna kulturno – turistička manifestacija Porcijunkulovo ove godine obilježava 54. godinu održavanja. Manifestacija se tematski i obujmom širila, da bi danas stekla status najveće turističke manifestacije u županiji te zaslužila uvrštenje u TOP događanja Hrvatske. 

>> FOTO Ulica kišobrana u Čakovcu iz objektiva Miroslave Novak

– Organizirati Top događanje Hrvatske pravo je zadovoljstvo. Program ponovno okuplja tradiciju, zabavu, humanitarne akcije i sličan sadržaj. Ukratko, 54. Porcijunkulovo je dobar provod za cijelu obitelj. Sigurni smo da će i ove godine preko 300 tisuća posjetitelja uživati u bogatoj gastronomskoj ponudi i nastupima domaćih zvijezda, poručila je pomoćnica direktora čakovečke Turističke zajednice Boška Ban Vlahek.Ove godine, trajanje manifestacije produženo je za jedan dan pa je tako u 7 dana održavanja uključeno više od 300 izlagača čime se objedinjuje najbolje što Međimurje nudi. Porcijunkulovo 2018. održava se od petka, 27. srpnja do četvrtka, 2. kolovoza u gradu Čakovcu, a već se predviđa novi rekord nakon prošlogodišnjih više od 300 tisuća posjetitelja.

Ispod tisuća šarenih kišobrana ove godine će proći i brojni izvođači. Podsjećamo da će u petak, 27. srpnja manifestaciju otvoriti Mirko Švenda Žiga, u subotu nas čeka besplatan koncert Nine Badrić, dok je nedjelja rezervirana za Žeru i Crvenu jabuku. U ponedjeljak, 30. srpnja možete uživati u izvedbi Četiri tenora, a 31. srpnja na koncertu Massima

Zvonko Bogdan u Čakovec dolazi 1. kolovoza, a veliki koncert za kraj manifestacije imat će Tony Cetinski. Porcijunkulovo ponovno predstavlja dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti.

Gradonačelnik Stjepan Kovač ističe kako je cilj događanja priuštiti odličnu zabavu i nova iskustva posjetiteljima, a ovo je i dobra prilika za promidžbu OPG-ova koji mogu upoznati ogroman broj ljudi sa svojim proizvodima. Službeno otvorenje bit će u petak, 27. srpnja u Atriju Muzeja Međimurja s početkom u 20 sati. Cjelodnevni program moći ćete pronaći svakog dana na stranicama našeg portala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije