PORCIJUNKULOVO

POZNATI IZVOĐAČI Žiga, Nina Badrić, Zvonko Bogdan, Tony Cetinski, Massimo, Crvena jabuka i Četiri tenora zapjevat će na Porcijunkulovom

Donosimo imena izvođača na ovogodišnjem Porcijunkulovom

Turistička zajednica grada Čakovca u završnim je pripremama za ovogodišnje Porcijunkulovo koje će se održati u vremenu od 27. srpnja do 2. kolovoza 2018. godine. U 7 dana održavanja, manifestacija objedinjuje najbolje od svega što Međimurje nudi.

Uz brojne programe, performere, humanitarnu akciju, izlagače… svakako najzanimljiviji su besplatni koncerti koji će se i ove godine održavati u jezeru Starog grada što se lani pokazalo odličnom lokacijom. Danas su na konferenciji za novinare predstavljeni  izvođači. U petak, 27. srpnja manifestaciju će otvoriti Mirko Švenda Žiga sa svojom obiteljskom pričom. Idućeg dana, u subotu, 28. srpnja u Čakovcu će zapjevati Nina Badrić, dok je nedjelja, 29. srpnja rezervirana za Žeru i Crvenu jabuku. U ponedjeljak, 30. srpnja na Porcijunkulovo stižu Četiri tenora (Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Škugor i Marko Pecotić).

Posljednjeg srpanjskog dana na pozornicu će izaći legendarni Massimo. Svi fanovi Zvonka Bogdana doći će na svoje 1. kolovoza, dok će ovogodišnje Porcijunkulovo velikim koncertom zatvoriti Tony Cetinski. Više detalja oko samog programa kojeg su na konferenciji za novinare predstavili  gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Željko Železnjak i pomoćnica direktora Turističke zajednice Grada Čakovca Boška Ban Vlahek, donosimo uskoro.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije