Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FOTO Čakovec živi sport: 20 klubova predstavilo svoje aktivnosti

FOTO Čakovec živi sport: 20 klubova predstavilo svoje aktivnosti

U sklopu proslave Dana Grada Čakovca, Zajednica sportskih udruga Čakovca u petak, 25. svibnja drugu je godinu zaredom organizirala festival sporta ‘Čakovec živi sport’ i okupila brojne čakovečke sportaše svih uzrasta.

Čak 20 čakovečkih sportskih klubova predstavilo je svoje aktivnosti na štandovima i na sportskim poligonima na području čakovečkog središnjeg Trga Republike.

Na štandovima ispred Doma Sindikata i na potezu prema Perivoju Zrinski klubovi su dijelili letke, promo materijale i predstavili sportske rekvizite.

- Nakon prošlogodišnjih odličnih iskustava i ove smo godine odlučili organizirati ovakav susret. Vizualiziranjem i demonstracijom sportova, djecu je efektivnije podsjetiti na važnost aktivnosti. Prema velikom broju posjetitelja možemo reći kako Čakovec zaista živi sport, kazao je Tomica Jakopec, tajnik Zajednice sportskih udruga Čakovec.

Cilj manifestacije je pokazati široku lepezu sportova koja postoji u Čakovcu i zainteresirati što veći broj mladih za bavljenje sportom.

Kako uživo izgleda nogomet, košarka, rukomet, judo, karate, tenis, boks, gimnastika ili cheerleading mogli ste vidjeti na mini sportskim borilištima u samom gradskom središtu.

Ove godine manifestacija se održava u okviru aktivnosti ‘Volonteri u parku’ projekta Živjeti zdravo kojeg provodi Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Čakovečki sportski klubovi predstavili su se od se od 10 do 12 sati, ali još sadržaja možete pronaći i u drugom terminu od 16 do 18 sati.

 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!