Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
PORCIJUNKULOVO Zakupite svoj izlagačko - prodajni prostor u Čakovcu

PORCIJUNKULOVO Zakupite svoj izlagačko - prodajni prostor u Čakovcu

Turistička zajednica grada Čakovca kao glavni organizator manifestacije 'Porcijunkulovo 2018.' upućuje poziv za zakup izlagačko-prodajnih prostora na ovogodišnjoj manifestaciji.

Najveća kulturno-turistička manifestacija u Međimurju “Porcijunkulovo” održat će se od 28. srpnja do 2. kolovoza 2018. godine.

Broj izlagačko-prodajnih prostora na manifestaciji je ograničen, a Turistička zajednica grada Čakovca kao glavni organizator zadržava pravo odabira ponuda.

Stoga se pozivaju svi zainteresirani da pošalju svoje prijave što prije kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto na ovogodišnjem 54. Porcijunkulovome.

Prijavu i natječajnu dokumentaciju moguće je preuzeti u Turističkom uredu, Kralja Tomislava 1, Čakovec, na web stranici TZ grada Čakovca www.visitcakovec.com ili službenoj stranici manifestacije www.porcijunkulovo.com.

- Prijave se zaprimaju do 10. srpnja 2018. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na broj telefona 040/313-319. Veselimo se ponovnom susretu i zajedničkom druženju u odličnoj atmosferi koju nam donosi Porcijunkulovo! - poručuju iz TZ grada Čakovca.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!