FOTO Antunovo na čakovečkom Jugu – za svakog ponešto

U subotu, 9. lipnja započeo je trodnevni program proslave Antunovskog proštenja na čakovečkom Jugu.

Uz program duhovne obnove pred nama je vikend zabavnog sadržaja u organizaciji Turističke zajednice u suradnji s Gradom Čakovcem koji su pripremili dva koncerta, bogat sadržaj za najmlađe u sklopu lunaparka te gostovanje 30-ak izlagača iz Međimurja i šire.

Antunovsko proštenje na čakovečkom Jugu već tradicionalno okuplja velik broj ljudi svih dobnih skupina s tog područja i okolice. Najviše se okupljaju najmlađi koji u sklopu ove manifestacije nestrpljivo iščekuju postavljanje lunaparka što ujedno svakog lipnja predstavlja i kraj školske godine.

Turistička zajednica grada Čakovca i Grad Čakovec također su za sve posjetitelje proštenja osigurali besplatnu vožnju kočijom i turističkim vlakićem.

Podsjećamo, danas u 21 sat sve posjetitelje očekuje koncert Klape Maslina, dok će se u isto vrijeme u nedjelju održati nastup koprivničkog benda Tragovi uz posebnog gosta Denisa Dumančića iz Letećeg odreda.

Blagdan sv. Antuna Padovanskog te ujedno Dan čakovečkog juga proslavit će se u srijedu, 13. lipnja jutarnjom misom u 7 sati, dječjom misom u 9 sati, župnom proštenjarskom misom u 11 sati, blagoslovom djece i ljiljana u 17 sati, večernjom misom u 19 sati nakon kojeg je pripremljen zabavno-kulturni program.

U večernjim satima sve posjetitelje zabavljat će i Dixieland band iz Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije