FOTO: Djedice građanima za doručak podijelile 2 tisuće hot-dogova

>> FOTO: Djedice za doručak građanima podijelile 2 tisuće hot-dogova

Sunčano i lijepo vrijeme, ovog posljednjeg adventskog vikenda, u subotu prijepodne u središte Čakovca privuklo je velik broj ljudi. Mnogi su se nemalo iznenadili, kad su maskirane u Djedove Božićnjake ugledali – gradske oce.

Naime, kao što je bilo i najavljeno, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i njegovi zamjenici Mario Medved i Romano Bogdan, građanima su na štandu postavljenom na početku ulice Katarine Zrinski dijelili hot-dogove. Mnoge, a posebice djecu, ugodno je iznenadilo to što su se uz hot-dog i čaj, s Djedom Božićnjakom mogli i fotografirati.

“Akcija je više nego uspjela, jer smo za nešto više od sat vremena, uspjeli podijeliti dvije tisuće hrenovki i kobasica.”, rekao je, među ostalim gradonačelnik Stjepan Kovač. “Željeli smo se s građanima ovaj posljednji adventski vikend zabaviti i podružiti. Svima nam treba malo više veselja, blagdanskog duha i odmaka od svakodnevice. Velik broj ljudi koji je bio u gradu, svjedoči da smo u tome uspjeli.”

Red ispred Djedova Božićnjaka nije se smanjivao sve dok sva hrana nije bila podijeljena. A djelatnici Turističke zajednice Grada Čakovca pripremili su čak dvije tisuće porcija. Vjerujemo da će ova akcija postati tradicionalna, te još jedna od posebitosti i prepoznatljivosti našeg grada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije