FOTO: Prometnice na području Čakovca čiste i prohodne

>> FOTO: Prometnice na području Čakovca čiste i prohodne

Obilni snijeg koji je napadao preko noći, nije iznenadio nadležne službe na području Grada Čakovca. Već u prijepodnevnim satima sve ulice na gradskom području bile su očišćene te nije bilo zastoja u odvijanju prometa.

Ekipe koje čiste i sole ceste obišli su gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Mario Medved. Glavne prometnice koje su u gradskoj ingerenciji, počele su se soliti već sinoć u 23 sata, posebice nadvožnjak, podvožnjak, te kružni tokovi.

Oko pet sati ujutro, kad je visina snježnog pokrivača bila oko 10 centimetara, ralice su izašle na teren te su se počele čistiti glavne ceste, a već nakon pola sata počelo je čišćenje svih ostalih prometnica te pješačke zone. Inače, na terenu je ukupno 12 ralica te 5 vozila kojima se čiste pješačke staze, a još dvije ralice su u pripravnosti.

Gradske službe imaju dovoljno soli na zalihama, tako da najavljene niske temperature preko noći ne bi smjele utjecati na normalno odvijanje prometa. Također, mole se svi građani, da poštuju gradske odredbe te počiste snijeg ispred svojih kuća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije