Zimske službe cijele noći čistile snijeg – vi to učinite ispred svojih kuća

Tijekom jučerašnjeg dana na čakovečkom području palo je oko 30 centimetara snijega. Tokom cijelog dana i noći, sve raspoložive ekipe bile su na terenu te su ulice na području grada prohodne.

Četrnaest radnih strojeva koncesionara, cijele noći bilo je na terenu te su do 6 sati ujutro sve prometnice na području grada dovedene su stanje dobre prohodnosti. Kako su najavljene niske temperature pojedine prometnice, rotori, podvožnjaci i nadvožnjaci posipavani su solju, koje je utrošeno preko 26 tona.

Djelatnici ČAKOM-a čistili su pješačku tonu te nogostupe u središtu grada. Također, kako bi se spriječili padovi, pločnici su posipavani solju. Kako se ne očekuju nove znatnije padaline, tijekom subotnjeg prijepodneva stanje na području Čakovca u potpunosti će se normalizirati.

I dalje će se pojačano nadzirati i pratiti stanje na terenu, a ekipe Zimske službe će prema potrebi te prijavama građana u najkraćem vremenskom roku izaći na teren i očistiti snijeg na mjestima gdje bi moglo doći do zastoja u prometu. Ujedno, podsjećaju se građani na obvezu čišćenja snijega ispred svojih kuća, kako bi se pješaci mogli normalno kretati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije