Mještani Štefanca upoznati s gradnjom kanalizacije u naselju

Zbog priprema za gradnju kanalizacijske mreže prošlog je četvrtka u Štefancu održan zbor građana. U, do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani Društvenog doma, mještani su predstavnike Grada Čakovca i Međimurskih voda mogli pitati sve što iz zanima, vezano uz priključenje na sustav odvodnje otpadnih voda.

Kanalizacijska mreža u Štefancu, gradi se u sklopu projekta Aglomeracije Čakovec, a građevinski strojevi će u ovom naselju početi raditi u lipnju. Zbor mještana sazvan je kako bi stanovnici Štefanca dobili sve potrebne informacije. Kako je tom prilikom rekao zamjenik gradonačelnika Čakovca Mario Medved, u ovom najmlađem gradskom naselju, položit će se 6 tisuća i 300 metara, a građani se moraju pobrinuti samo za spajanje na priključak.

Također, rekao je da u tijeku projektiranje obnove državne ceste koja prolazi kroz naselje, a osim obnove kolnika, uredit će se i pješačko biciklistička staza. Osim zamjenika Medveda, na pitanja građana, odgovarali su i pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo Grada Čakovca Dražen Barić, predsjednik VMO Štefanec Dejan Hrastić te predstavnik Međimurskih voda Dario Ban.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije