Kako vam se sviđaju? Ovo su najljepše oslikani kišobrani

Turistička zajednica grada Čakovca i ove je godine pozvala građne na kreativno sudjelovanje u oslikavanju poznatih čakovečkih kišobrana povodom manifestacije ‘Porcijunkulovo 2016.’.

>>> Saznajte tko su nagrađeni na ovogodišnjem Porcijunkulovu

Osim što će ih je bilo brojčano više, kišobrani su i ove godini bili još ljepši i posebniji. Upravo za to ste se pobrinuli vi, jer Turistička Zajednica Grada Čakovca pozvala je sve zainteresirane da se uključe u prenošenje svojih kreativnih ideja na platna kišobrana.

Kišobrani su morali biti oslikani trajnim bojama (kao što su npr. boje za svilu ili nešto slično), nikako temperama ili vodenim bojama, kako bi motiv koji krasi kišobran ostao skroz sačuvan.

Ti jedinstveno oslikani kišobrani bili su dio ovogodišnje instalacije koja je bila postavljena duž centra Čakovca. Turistička zajednica grada Čakovca je najbolje oslikane kišobrane nagradila vrijednim poklonima.

Stručni žiri nije imao lagan posao odabrati najljepše. Nagrade su primili Luka Antonović u kategoriji djece i Josipa Flac u kategoriji odraslih. Luka je nacrtao junake iz popularnih crtića, dok je Josipa oslikala kišobran s motivima Starog grada u Čakovcu.

Nagrade su im uručene na središnjoj pozornici netom prije koncerta klape Kampanel.

Turistička zajednica grada Čakovca predvođena voditeljicom Turističkog ureda Boškom Ban Vlahek, zahvaljuju svima koji su sudjelovali u ovoj kreativnoj akciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije