VIDEO: Parni valjak u potrazi za djevojčicom iz Čakovca

Bliži se koncert Parnog valjka u Areni Pula koji će se održati 12. kolovoza 2016. godine. U 40 godina dugoj karijeri, to je ujedno njihov prvi samostalni koncert u tom veličanstvenom prostoru.

>>> VIDEO Najemotivniji trenutak: Djevojčica će zauvijek pamtiti Akijev zagrljaj

Nedostaje još samo jedna stvar!

Sve je spremno za taj poseban i dugoočekivani koncert, osjeća se uzbuđenje među članovima benda, a s obzirom da je kod ovog koncerta sve u znaku ”posebnog”, ipak nedostaje još samo jedna stvar. Naime, Parni valjak prošli tjedan nastupio je na manifestaciji Porcijunkulovo, u Čakovcu i u prvom redu stvarstveno i iz sveg glasa pjevala je njihova najmlađa obožavateljica, koju su odmah primjetili.

Kamere RTL televizije zabilježile su o kojoj se obožavateljici radi, obožavateljici zbog koje je Aki morao sići s pozornice, srdačno je pozdraviti i poljubiti o čemu smo već pisali kao jednim od najemotivnijih trenutaka čakovečke manifestacije.

Parni valjak moli za pomoć!

Sada Parni valjak predstavnike medija moli da im pomognu naći malu djevojčicu i njezine roditelje, jer je bend želi kao svoju posebnu gošću pozvati upravo ovaj petak na koncert u Pulu i ispuniti joj san.

– Sigurni smo da je ovo naša namlađa obožavateljica. Za vrijeme koncerta bilo ju je predivno vidjeti kako voli pjesme i kako zna sve riječi, a govorimo o pjesmama koje su od nje stare više od trideset godina. Jednostavno nas je očarala! Posebno nas je dirnula i voljeli bi nju i njezine roditelje pozvati na naš koncert ovaj petak u Arenu Pula, kao našeg posebnog gosta. Bit ćemo izuzetno sretni kada bi je pronašli i bili bi počašćeni njenim dolaskom – rekli su dečki iz benda Parni valjak.

Ako je poznajete, roditelji djevojčice mogu se javiti na info@hamar-media.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije