Kraju se privodi sanacija Zrinsko-frankopanske ulice u Čakovcu

Radovi na projektu Aglomeracije Čakovec privode se kraju. U tijeku su radovi na sanaciji Zrinsko-frankopanske ulice u Čakovcu, a ukoliko vremenski uvjeti to dozvole, radovi će biti gotovi do kraja idućeg tjedna. Radove su u petak obišli gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač i zamjenik gradonačelnika Mario Medved.

Tijekom ljeta zamijenjene su kanalizacijske cijevi u dužini od 800 metara, a nakon završetka radova, početkom mjeseca počeli su radovi na obnovi prometnice. Na mjestu gdje je ova, vrlo prometna ulica bila raskopana postavljeni su novi rubnici, te će ovih dana biti položen novi asfaltni sloj.

Ukupna predviđena vrijednost radova na obnovi je milijun kuna, od čega Grad Čakovec iz Proračuna osigurava 350 tisuća, a ostatak Međimurske vode. Nakon završetka obnove ove ulice, što se tiče naselja Čakovec, preostaje sanacija Preloške ulice kod mosta preko Trnave, stanice te uređenje ulice Rudolfa Steinera u Industrijskoj zoni Istok.

Tamo je u tijeku sanacija prometnice, dužine 180 metara, a vrijednost radova je 800.000,00, od čega 250.000,00 kuna iz gradskog proračuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije