Građani Čakovca ove će zime moći uživati u klizanju!

Ove zime Grad Čakovec, nakon nekoliko godina, otvara novouređeno klizalište na Trgu Republike. Ova novost svakako će razveseliti brojne najmlađe i njihove obitelji, koje će moći uživati u pravim zimskim radostima u svome gradu.

Prethodnih godina grad se redovito susretao s objektivnim problemom u održavanju klizališta na različitim lokacijama zbog visokih temperatura. Ovo godine se pronašlo rješenje za taj problem i Čakovčani će čak dva mjeseca moći uživati na novom klizalištu.

– Pripremili smo još jedan dodatan sadržaj kako bismo upotpunili adventska događanja u našem gradu. Grad kao što je Čakovec zaslužuje veliko klizalište na kojem će moći uživati naši najmlađi.

Predano ćemo raditi na osmišljavanju novih sadržaja kako bi obitelji, svi naši građani i posjetitelji mogli na najljepši mogući način uživati u nadolazećim blagdanskim zimskim trenucima – izjavio je gradonačelnik Stjepan Kovač.

Klizalište se otvara na Trgu Republike, a o svim detaljima otvorenja Grad će pravovremeno obavijestiti javnost.

Kako doznajemo, danas je počela instalacija klizališta koje će biti oko 800 metara kvadratnih. Podlogu pripremaju djelatnici čakovečke tvrtke Čakom, a neslužbeno saznajemo da bi otvorenje moglo biti već prvog dana mjeseca prosinca.

Tako se u Čakovcu užurbano radi na pripremama za ovogodišnji Advent u gradu Zrinskih koji nam ponovno donosi božićnu čaroliju s puno iznenđenja i noviteta u centar Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije