Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FOTO Suncem okupani maskirani mališani u Čakovcu

FOTO Suncem okupani maskirani mališani u Čakovcu

slika00105136448 Fotogalerija

Silno mnoštvo maskiranih mališana, pa i njihovih roditelja, od ranog jutra žurilo je na početak Ulice kralja Tomislava odakle je točno u 10 sati krenuo mimohod maskiranih mališana prema središnjoj pozornici na Trgu Republike.

Pratili su ih Gradski puhački orkestar Čakovca i najmlađa skupina Čakovečkih mažoretkinja. U tom čarobnom mnoštvu našlo se je preko 800 djece iz dječjih vrtića i 19 maskiranih skupina. Svaka od njih je na pozornici izvela dojmljiv program.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bilo je lijepo i dojmljivo. Dugo je tekla rijeka malih maškara uzduž špalira njihovih najbližih uzduž Ulice kralja Tomislava. 'Najzaposleniji' su bili uređaji za fotografiranje jer valjalo je zabilježiti trenutke kada su njihovi najmlađi dali obol ovoj čakovečkoj tradiciji.

Najzadovoljnija je nakon završetka programa bila Boška Ban Vlahek, voditeljica Turističkog ureda Grada Čakovca pod čijom se dirigentskom palicom odvijao ovaj bajkoviti spektakl.

- Nema ljepšeg poziva i najave za sutra, početka 53. Tradicijskog fašnika rekla je kratko prezaposlena šefica izražavajući ponos na manifestaciju koja spada u red najuglednijih u ovom dijelu Hrvatske.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!