Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
POČINJE Ljeto u gradu Zrinskih - svi programi i koncerti su besplatni

POČINJE Ljeto u gradu Zrinskih - svi programi i koncerti su besplatni

Od petka, 23. lipnja pa do subote, 8. srpnja u Čakovcu se održava manifestacija 'Ljeto u gradu Zrinskih'. Već više od deset godina krajem lipnja i početkom srpnja čakovečka publika ima prilike uživati u koncertima i kazališnim predstavama. Tako će biti i ove godine.

Grad Čakovec ovu manifestaciju financira putem Javnog poziva, a i ove godine organizatori su tvrtka 'Dvije lije' d.o.o. i udruga 'Pokret plus' iz Čakovca. 

Program danas u 21 sat otvara Gradsko kazalište 'Joza Ivakić' iz Vinkovaca predstavom „Tri treća tromjesečja“. Čakovečka publika vidjet će i predstave Teatra Gavran „Zaboravi Hollywood“, „Političar“ B Glad produkcije, „Sarmicu“ Kazališne grupe Lectium, te uvijek vrlo dobro prihvaćeni program Kerekeš teatra „Sve u 3…“. Čakovčani će imati prilike slušati i Tomislava Golubana, kantautoricu Luce te Allo allo Quartette, ali i uživati u 24. Internacionalnoj filmskoj radionici.

Glavna atrakcija Ljeta su koncerti koji se održavaju u jezeru podno Starog grada. U subotu, 24. lipnja nastupaju popularni Splićani TBF, dok će nas tjedan dana kasnije zabavljati Pips, Chips & Videoclips. Ljeto u gradu Zrinskih završava u subotu, 8. srpnja nastupom Urbana&4.

Svi programi u sklopu ljeta su besplatni. U slučaju lošeg vremena, koncerti u jezeru Starog grada sele se u Metalac Industrial Bar, a predstave u Centar za kulturu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!