DONACIJA Grad Čakovec donira 20 tisuća kuna za internu ŽB Čakovec

U utorak, 3. listopada 2017. godine, u knjižnici Županijske bolnice Čakovec s početkom u 12:00 sati održat će se svečana predaja donacije Grada Čakovca Službi internističkih djelatnosti Županijske bolnice Čakovec.

Grad Čakovec, donirat će novčani iznos u vrijednosti od 20.000,00 kuna namijenjen za nadogradnju telemetrijskog sustava potrebnog za praćenje rada srca bolesnika.

– Zahvaljujući navedenoj donaciji omogućila bi se nadogradnja jedne pristupne točke uz antenu na Odjelu za nefrologiju s hemodijalizom, endokrinologiju i dijabetologiju na postojeći telemetrijski sustav s prijemnim antenama u Koronarnoj jedinici na Odjelu za kardiologiju s koronarnom jedinicom.

Time bi se doprinijelo još kvalitetnijem zbrinjavanju svih pacijenata Županijske bolnice Čakovec i pravovremena detekcija poremećaja rada srca – javljaju iz ŽB Čakovec.

Donaciju će uručiti gradonačelnik Grada Čakovec Stjepan Kovač sa svojim suradnicima ravnatelju Županijske bolnice Čakovec Robertu Grudić, dr.med. i pročelnici Službe internističkih djelatnosti Andreji Marić, dr.med.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije