Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
BOŠKA BAN VLAHEK 'Jesen u gradu Zrinskih' prikazala svu ljepotu i raskoš'

BOŠKA BAN VLAHEK 'Jesen u gradu Zrinskih' prikazala svu ljepotu i raskoš'

Voditeljicu Turističkog ureda Turističke zajednice grada Čakovcu Bošku Ban Vlahek zamolili su za osvrt ovogodišnje manifestacije 'Jesen u gradu Zrinskih' koja se od petka do nedjelje održavala u centru Čakovca.

- Ovogodišnja manifestacija 'Jesen u gradu Zrinskih' u cijelosti je upotpunila i prikazala svu raskoš i ljepotu istoimenog godišnjeg doba. Lijepo i sunčano vrijeme u grad je privuklo velik broj šetača, a kada se uz to dodaju i zamamni mirisi svježe pečenih kestena i fritula, prava jesenska atmosfera bila je zagarantirana.

 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Manifestaciju su u potpunosti upotpunili brojni izlagači koji su predstavljali svoje proizvode te su time još više privukli Čakovčance i Međimurce na šetnju ulicama grada.

Večeri su bile u znaku festivala 'Beerfest Sjever' na Trgu Republike, uz odličnu ponudu domaćih craft piva, burgera te vesele zabave za čiji su vrhunac zaslužni tradicionalno dobri 'Gustafi'.

Sve u svemu, ovogodišnja posjećenost pokazala je da se manifestacija iz godine u godinu pojačava i diže, a mi ćemo nastojati i dalje pratiti taj trend- završila je puna optimizma žena koja 'vedri i oblači' čakovečkim turističkim manifestacijama.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!