FOTO Gradonačelnik primio predstavnike udruga osoba s invaliditetom

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom koji se obilježava 3. prosinca, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač u ponedjeljak je primio predstavnike nekoliko udruga koje djeluju na području Čakovca, a bave se aktivnostima vezanim uz osobe s invaliditetom.

U razgovoru gradonačelnik Kovač udrugama je zahvalio na svemu što čine za svoje članove, ali i sve stanovnike Grada Čakovca koji trebaju bilo njihovu pomoć, posredovanje ili neku drugu uslugu.

– Mnogo je udruga koje se bave osobama s invaliditetom, a djeluju na našem području. Posebno mi je drago što velika većina njih uspješno provodi projekte od kojih korist ima cijela zajednica – rekao je, među ostalim Kovač. Grad Čakovec sve njih u okviru svojih mogućnosti, prati te za sve potrebe i aktivnosti osigurava sredstva.

Predstavnici udruga zahvalili su se na svemu što Grad Čakovec čini kako bi im se poboljšali uvjeti rada, ali i na financijskoj potpori koju za svoje projekte dobivaju.

Na prijemu kod gradonačelnika bili su predstavnici Saveza osoba s invaliditetom Međimurske županije, Udruge multiple skleroze Međimurske županije, Udruge osoba s intelektualnim teškoćama MŽ, Udruge slijepih i slabovidnih osoba MŽ, Udruge gluhih i nagluhih MŽ, Udruge za sindrom DOwn MŽ te Društva osoba s tjelesnim invaliditetom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije