Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
STJEPAN KOVAČ Učinimo Čakovec još ljepšim i boljim u 2018. godini

STJEPAN KOVAČ Učinimo Čakovec još ljepšim i boljim u 2018. godini

Povodom Nove godine, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, građankama i građanima Čakovca i Međimurja uputio je čestitku koju prenosimo u cijelosti.

- Drage sugrađanke i sugrađani!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Godina koja je na izmaku bila je puna izazova, događanja, uspona i padova, početka i završetka mnogih planova i konkretnih projekata. Što se tiče nas u Čakovcu, zbrajajući sve što je napravljeno u proteklih 365 dana, možemo biti zadovoljni.

Protekla godina ne bi bila uspješna da nije bilo svih vas, građanki i građana ovog grada. Zahvaljujem se još jednom svima onima koji su u proteklih godinu dana svojim djelima, rezultatima i postignućima promovirali Čakovec širom Hrvatske i svijeta te naš grad učinili još boljim. Čakovec je uvijek bio grad svojih stanovnika, a iz godine u godinu to iznova potvrđujemo.

U novoj godini svima želim najprije puno zdravlja i osobnog zadovoljstva. Želim da iduća godina bude bolja nego ova, da na njenom završetku zbrajamo sve novo što smo zajedno učinili za naš grad. Učinimo naš Čakovec ljepšim i boljim, gradom koji će i u 2018. godini biti primjer ostalima, sredina u kojoj je lijepo živjeti i raditi.

Sretna Vam i uspješna nova godina, poželio je gradonačelnik Kovač.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!