Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
ZAVRŠILI plivački kamp i baletna radionica, sljedeći tjedan nove aktivnosti

ZAVRŠILI plivački kamp i baletna radionica, sljedeći tjedan nove aktivnosti

Baletna radionica ove godine organizirana je prvi put, a polazilo ju je 15 djece. Obišao ih je gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač, koji im je zadnjeg dana podijelio i diplome.

I organizatori i djeca vrlo su zadovoljni ovim novim radionicama te će se one organizirati i u budućnosti. Organizator je Umjetnička škola „Miroslav Magdalenić“ Čakovec, koja je sljedeći tjedan domaćin i glazbenoj radionici. Na nju se prijavilo 25 djece.

Čakovečki gradonačelnik obišao je i Plivački kamp. Na njemu je sudjelovalo preko 130 djece iz čakovečkih osnovnih škola i učenika s čakovečkog područja koji pohađaju škole u drugim jedinicama lokalne samouprave.

Održan je na Gradskim bazenima „Marija Ružić“, a za provedbu kampa bio je zadužen Čakovečki plivački klub. Zbog velikog broja prijavljenih, djeca su bila podijeljena u dvije skupine.

U ponedjeljak počinju Zimske radionice iz tehničke kulture. Realizirat će nastavnici i stručnjaci iz Društva pedagoga tehničke kulture Međimurske županije u razdoblju od 8. do 12. siječnja 2018. godine u III. osnovnoj školi Čakovec.

Vrijeme održavanja radionica je svakog dana od ponedjeljka do petka od 9.00 do 11.00 sati, a namijenjene su učenicima od 4. do 8. razreda osnovnih škola. U ovoj školi održat će se i kreativne radionice.

I. osnovna škola domaćin pak je informatičkih radionica. U ponedjeljak i utorak, od 9 do 11 sati, zainteresirani osnovnoškolci moći će, uz stručno vodstvo, naučiti sve o programiranju iPada i robota.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!