Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
POČETAK provedbe programa 'Pokreni se i budi fit'

POČETAK provedbe programa 'Pokreni se i budi fit'

Stekavši naziv „grad – prijatelj djece“ u studenom 2005. godine, Grad Čakovec obvezao se kontinuirano brinuti o kvaliteti života djece i mladih.

U okviru akcije Grad Čakovec – prijatelj djece provode se brojne aktivnosti i programi kako bi se ostvarili ciljevi zacrtani Konvencijom o pravima djeteta Ujedinjenih naroda.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U sklopu akcije Grad Čakovec – prijatelj djece tijekom 2015. godine po prvi se put provodio edukacijski program tjelesnog vježbanja Pokreni se i budi fit, u kojem je sudjelovalo preko 160 učenica sedmih i osmih razreda osnovnih škola. Koordinacijski odbor akcije ovaj je program uvrstio i u svoj plan aktivnosti i financiranja za 2018. godinu.

Prvi ciklus edukacijskog programa počinje u subotu 27. siječnja 2018. u 9 sati u dvorani Učiteljskog fakulteta u Čakovcu, a održavat će se i 10. te 24. veljače.

Drugi ciklus provest će se tijekom svibnja i lipnja 2018. godine.

Program je namijenjen učenicama sedmih (7.) i osmih (8.) razreda I. OŠ Čakovec, II. OŠ Čakovec, III. OŠ Čakovec, OŠ Ivanovec i OŠ Kuršanec.

Voditeljica programa je dr. sc. Ivana Nikolić, zaposlenica Učiteljskog fakulteta, Odsjeka u Čakovcu i članica Koordinacijskog odbora akcije Grad Čakovec – prijatelj djece.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!