Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
FAŠNIK Ukrasite izloge, kafiće i trgovine u Čakovcu te osvojite nagrade!

FAŠNIK Ukrasite izloge, kafiće i trgovine u Čakovcu te osvojite nagrade!

Turistička zajednica grada Čakovca već 54. godinu organizira manifestaciju 'Međimurski fašnik', turističku manifestaciju koja na osnovama tradicijskih običaja okuplja veliki broj sudionika i gostiju, a koja uključuje povorku dječjih i tradicijskih maski.

- Voljeli bismo i ove godine dati novi zamah fašničkim događanjima u gradu. Obzirom da i vizualni dojam uređenja grada doprinosi ukupnoj atmosferi i uspješnosti manifestacije, pozivamo vas da se i vi uključite te tematski uredite izloge, prostorije trgovina i ugostiteljske objekte te nosite odjeću ili samo prigodno osmišljene detalje, kako bi unijeli "duh fašnika" u vaš objekat i pridonijeli fašničkom ozračju cijelog grada - poručuju iz TZ grada Čakovca.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Fašnička će komisija obići i izabrati najljepši i najoriginalniji fašnički izlog te ga nagraditi prigodnom nagradom. Ocjenjivat će se maštovitost, odabir tema i uložen trud.

- Želja nam je da "Međimurski fašnik" i sam grad Čakovec bude topao domaćin svakom čovjeku dobre volje, koji bijeg od ubrzanog i stresnog života, traži u igri, smijehu i zabavi - kažu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!