GRAD ČAKOVEC Na terenu je sva raspoloživa mehanizacija

S obzirom na snijeg koji je počeo padati u noći s utorka na srijedu, sve raspoložive ekipe koncesionara Zimske službe na području Grada Čakovca su na terenu te čiste snijeg. Na terenu su od 4:30 ujutro, a osim čišćenja, prometnice se i sole.

Do 7 sati ujutro utrošeno je 11 tona soli, a posebna je pozornost dana je opasnim i najfrekventnijim mjestima, poput nadvožnjaka, podvožnjaka i raskršća te najprometnijih ulica u Čakovcu.

Koncesionare je rano ujutro obišao i predsjednik Stožera Zimske službe Grada Čakovca i zamjenik gradonačelnika Mario Medved. “Tegra” d.d. Čakovec na terenu je sa 4 ralice, jednom grejderom te 5 kombinirki, “Patafta i sinovi” d.o.o. sa tri traktora ralica, a GKP “Čakom” s multicarom-posipačem, kojim čisti pješačku zonu i pješačke staze u širem središtu grada.

Soli za posipavanje nogostupa i kolnika ima dovoljno. Mole se građani da počiste pješačke staze ispred ulaza u svoje kuće i dvorišta, te upozoravaju da su to temeljem propisa obvezni učiniti. Prema prognozi padaline bi trebale prestati popodne, no već navečer moguća je kiša koja se ledi na tlu. Stoga se mole građani da u vožnji vode računa o zimskim uvjetima u prometu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije