U CENTRU ČAKOVCA Ove subote Dan zdravog osmijeha

Ove subote, 24. ožujka s početkom u 10:30 sati u centru grada Čakovca po trinaesti put zaredom održava se akcija Dan zdravog osmijeha kojom se obilježava Svjetski dan oralnog zdravlja.

Na inicijativu i organizaciju mr.sc. Tanje Rosić, dr.med.dent, u suradnji s dr. Vladimirom Mađarićem te stomatolozima Međimurja i odgojiteljice Gordane Šoltić Siladi, predsjednice Društva ‘Naša djeca’, a uz podršku gradonačelnika Stjepana Kovača, ukazat će se na važnost čuvanja oralnog zdravlja, prevencije karijesa i parodontnih bolesti, te redovitog odlaženja stomatologu.

Najava događanju su i danas postavljene zastave koje vijore u poznatoj Ulici kralja Tomislava. Već tradicionalno, dijelit će se besplatni savjeti i materijali uz bogat prigodni program i posebne goste, Jana Kerekeša, Scifidelity Orchestra i Marije Kupper Jambrošić te neizostavnog, već zaštitnog lica ove akcije Igora Bakse.

Svoj doprinos akciji dat će i Dječji zbor Čakovečki mališani, Čakovečke mažoretkinje te Plesni studio Vivona. U ovu su akciju uključena su djeca vrtića Cipelica, Cvrčak, Žibeki i Bambi, što je najvažnije, kako bi od malena usvojili zdrave navike jer nikad nije kasno učiniti nešto za zdravlje, koje je ipak najbitnije.

Punu potporu ovom projektu dali su Grad Čakovec i Turistička zajednica grada Čakovca. – Pozivamo vas da se odazovete ovoj akciji i dobro se zabavite s nama! – poručuju organizatori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije