Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
POZIV IZLAGAČIMA Čakovec postaje grad cvijeća, jagoda i tradicije

POZIV IZLAGAČIMA Čakovec postaje grad cvijeća, jagoda i tradicije

Festival cvijeća, jagoda i tradicije u Čakovcu održat će se od 25. do 27. svibnja 2018. godine kao dio manifestacije kojom će se obilježiti Dani grada Čakovca.

Koncept Festivala osmišljen je s naglaskom na izložbu i prodaju cvijeća te drugog ukrasnog bilja, ali i kao predstavljanje raznih umjetničkih djela koja uključuju cvijeće. Osim cvjetnih boja, centar grada ispunit će i opojni mirisi jagoda iz svih krajeva Hrvatske, a s ciljem podizanja razine i prezentacije kulinarskih proizvoda i razvoja eno-gastro destinacije.

- Tijekom svih čakovečkih manifestacija već tradicionalno se njeguju običaji i kultura međimurskog kraja koji ni ove godine neće izostati zahvaljujući vrijednim rukama naših izlagača - kažu u TZ grada Čakovca.

Kulturnim, zabavnim i eno-gastro sadržajima manifestacija postaje turistički proizvod grada Čakovca i glavna izletnička ponuda u predsezoni kontinentalne Hrvatske.

- Najam javne površine se ne naplaćuje za tematske određene izlagače, dok je cijena najma štanda s pripadajućom kutijom za skladištenje 200,00 kuna za sve dane trajanja Festivala - ističu.

Prijavnice se mogu podići osobno u Turističkom uredu na adresi Kralja Tomislava 1, Čakovec, ili pak sa službenih stranica Turističke zajednice grada Čakovca, www.visitcakovec.com.

Ispunjena prijavnica može se dostaviti putem elektronske pošte na email: boska.ban.vlahek@cakovec.hr, faksom na broj 040/310-991, poslati poštom na adresu: Turistička zajednica grada Čakovca, Kralja Tomislava 1, 40000 Čakovec, ili osobno u Turistički ured, zaključno s 11. svibnja 2018. godine.

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju svakim radnim danom od 8-16 sati, te subotom od 8-13 sati na broj telefona 040/313-319.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!