Grad Mursko Središće

GOSPODARSKA ZONA ‘BREZJE’ Radovi na izgradnji prometnica privode se kraju

Ovim projektom Gospodarska zona je kompletno opremljena i uređena i sadrži sve potrebne komponente za daljnju izgradnju novih poslovnih objekata.

Gradu Mursko Središće je krajem 2017. godine za izgradnju nerazvrstanih cesta u Gospodarskoj zoni “Brezje” dodijeljeno je 6.858.000,00 kuna bespovratnih sredstava.

U kolovozu 2018. godine je nakon provedenog postupka javne nabave potpisani Ugovor o izvođenju radova na izgradnji prometnice u Gospodarskoj zoni “Brezje” s tvrtkom Tegra d.o.o. Čakovec.

Za projekt “Izgradnja prometnica u Gospodarskoj zoni Brezje”, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU dodijelilo je 85.800,43 kuna bespovratnih sredstava.

Radovi na izgradnji prometnica u Gospodarskoj zoni “Brezje” se privode kraju. U tijeku su završni radovi asfaltiranja samih prometnica. Ovim projektom Gospodarska zona je kompletno opremljena i uređena i sadrži sve potrebne komponente za daljnju izgradnju novih poslovnih objekata.

Cilj je poticanje gospodarskog razvoja i poduzetničkih aktivnosti te pružanje određenih beneficija radi privlačenja ulaganja i otvaranja novih radnih mjesta na području Grada Mursko Središće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije