MEĐIMURSKE VODE

STAVLJENI POTPISI U Međimurskim vodama potpisana još dva ugovora za aglomeraciju Donja Dubrava

- Cilj nam je što prije krenuti s radovima na aglomeraciji Donja Dubrava, kako bi građani u predviđenom roku dobili kvalitetan sustav odvodnje - rekao je direktor Vladimir Topolnjak

U Međimurskim vodama potpisana su dva ugovora za aglomeraciju Donja Dubrava, za nabavu opreme i vozila.

Prvim ugovorom obuhvaćena je isporuka Specijalnog kombiniranog vozila za čišćenje sustava odvodnje, uključujući postprodajne usluge i obuku Naručitelja. Vrijednost ugovora je 2.548.400,00 HRK bez PDV-a.

Drugi ugovor obuhvaća isporuku Specijalnog vozila za CCTV inspekciju sustava odvodnje, uključujući postprodajne usluge i obuku osoblja Naručitelja. Vrijednost ugovora je 1.044.400,00 HRK bez PDV-a. Ugovore su potpisali direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak, i Srećko Oroz, direktor tvrtke AGRA-TRGOVINA d.o.o. iz Zagreba, ugovaratelja isporuke. 

– Cilj nam je što prije krenuti s radovima na aglomeraciji Donja Dubrava, kako bi građani u predviđenom roku dobili kvalitetan sustav odvodnje. Iako smo puno puta to već rekli, ponavljam da svi građani koji žive u mjestima pokrivenima aglomeracijom, imaju priliku dobiti besplatan kanalizacijski priključak, ali moraju na vrijeme potpisati ugovor o priključenju s Međimurskim vodama – rekao je prilikom potpisivanja ugovora direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije