AGLOMERACIJA MURSKO SREDIŠĆE

FOTO Međimurske vode potpisale ugovor za nadzor radova na aglomeraciji Mursko Središće

- Posebno želimo naglasiti da će svima koji su potpisali ugovor o priključenju u sklopu izgradnje sustava odvodnje biti osiguran besplatan kanalizacijski priključak - izjavio je direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak

U Međimurskim vodama potpisan je ugovor za usluge nadzora nad sustavom odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda Aglomeracije Mursko Središće. Ugovor su potpisali direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak i Dario Markanović, ispred zajednice ponuditelja Promacon d.o.o. iz Bjelovara, Rescon d.o.o. iz Čakovca i VD Projekt d.o.o. iz Pušćina, a vrijedan je 3.480.000,00 kn bez PDV-a.

Ugovorom je obuhvaćeno provođenje stručnog nadzora nad izgradnjom sustava odvodnje i uređaja za pročišćavanje otpadnih voda. Ukupno očekivano trajanje nadzora je 28 mjeseci odnosno usluga završava 1 mjesec od izdavanja posljednje potvrde o preuzimanju po pojedinom ugovoru o građenju.

– Iznimno nam je drago da su Međimurske vode u posljednjih mjesec dana potpisale četiri ugovora za dva važna projekta izgradnje sustava odvodnje, sufinancirana iz Kohezijskog fonda Europske unije. Prošlog tjedna potpisan je ugovor za izgradnju sustava odvodnje pa su time stvoreni svi preduvjeti da u vrlo kratkom roku krenu radovi na aglomeraciji Mursko Središće.

Posebno želimo naglasiti da će svim budućim korisnicima sustava odvodnje i pročišćavanja aglomeracije Mursko Središće, a koji su potpisali s Međimurskim vodama d.o.o. ugovor o priključenju, biti osiguran u sklopu izgradnje sustava odvodnje besplatan kanalizacijski priključak – izjavio je direktor Međimurskih voda, Vladimir Topolnjak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije