VINA S DECANTER MEDALJAMA

BILO JEDNOM U BEŠKI Jedinstvena večer međimurskih vina

Prošle godine Beška je pred publiku stavila šest osvajača medalji, a te večeri, 3. kolovoza 2019. – čak svih 11!

U kino dvorane ovoga ljeta išlo se zbog Tarantina i dugo očekivanog filma “Bilo jednom u Hollywoodu”. U Bešku ovoga ljeta hodalo se na osvježenja, kave, sendviče, razgovore i – vino. Izdvajamo pohod na jedinstvenu večer međimurskih vina koja su u sezoni 2018/2019 osvojila svjetski važne Decanter medalje.

Prošle godine Beška je pred publiku stavila šest osvajača medalji, a te večeri, 3. kolovoza 2019. – čak svih 11! Kvaliteta vina iz Međimurja raste, to uopće više nije upitno. Upitno je samo kojom brzinom će mladi vinski lavovi Međimurja uspjeti uvjeriti cijelo hrvatsko tržište u svoje vrijednosti. Svaki korak u promociji je neizmjerno važan.

Gosti i kušači u Beški “iskoračali” su svih 11. Medalja je uvijek potvrda kvalitete. Medalje ne rastu na vrbi i nitko ih ne dijeli tek reda radi ili zato jer nema ideju kuda s njima. Te porcijunkolske večeri kušale su se srebrne i brončane etikete vinarija Jakopić, Dvanajščak – Kozol, Sibon, Cmrečnjak, Štampar, Hažić, Kocijan, Preiner i Horvat.

Upravo su u toku berbe. S velikim respektom i očekivanjima i u Beški će se negdje sredinom svibnja 2020. iz Londona i Decantera najnestrpljivije čekati nove zlatne, srebrne i brončane vinske vijesti. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije