UDRUGA Najbolje z Međimurja

DOBAR I USPJEŠAN RAD Valentina Hažić: ‘Otvaranje Međimurskog štacunu pun je pogodak’

- Članovi udruge već sada osigurali znatniju zaradu, a potrošači dobili prodavaonicu u kojoj kupuju ili mogu kupiti zaista najbolje međimurske poljoprivredne proizvode - kaže Valentina Hažić

Prošle 2018. godine, 20. kolovoza u Jurovčaku na imanju obitelji Hažić osnovana je Udruga Najbolje z Međimurja kojoj su osnivači bili (po)najbolji međimurski poljoprivredni proizvođači.

>> VIDEO I FOTO Udruga “Najbolje z Međimurja” u Čakovcu otvorila “Međimurski štacun”

Godinu dana nakon tog povijesnog čina u međimurskoj poljoprivredi i gospodarstvu pitamo Valentinu Hažić, prvu i aktualnu predsjednicu uruge što je učinjeno u minulih godinu dana?

– Učinjeno je jako puno, a vrh je otvaranje Međimurskog štacuna u Čakovcu koji se pokazao kao pun pogodak. To kažem iz razloga što su članovi udruge već sada osigurali znatniju zaradu, a potrošači dobili prodavaonicu u kojoj kupuju ili mogu kupiti zaista najbolje međimurske poljoprivredne proizvode.

Istina je i kako smo mnogo toga učinili u dijelu administrativnih poslova, te radom na terenu. Ukratko, iza nas je godina dana dobrog i uspješnog rada, kaže Valentina Hažić, dobra i uspješna predsjednica Udruge ‘Najbolje z Međimurja’, koja najavljuje još kvalitetniji i raznovrsniji program događanja u naredom razdoblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije