POSJET TVRTKI Laser solutions

DONJI KRALJEVEC Kineska tvrtka gradit će veliki centar, otvaraju se nova radna mjesta

Gradit ćemo servisno-prodajni centar u Donjem Kraljevcu koji će u potpunosti financirati kineska kompanija. Ispred tvrtke Laser Solutions, goste su dočekali vlasnici Ivan Barlek i Ilija Čevizović

Laser solutions d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom, servisom i montažom lasera već dugi niz godina. Zastupnici su za mnoge marke lasera za područja Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

U širom spektru njihove ponude imaju lasere za metale i nemetale te robote za zavarivanje, rezanje i čiščenje metala. Kvaliteta i zadovoljstvo kupaca im je na prvom mjestu, zbog toga ugrađuju kvalitetnu opremu njemačkih, švicarskih i japanskih proizvođača (IPG, Raytools, Yaskawa).

Zbog velikog rasta prodaje i širenja tržišta tvrtke Laser Solutions d.o.o., prošli tjedan imali su čast ugostiti kinesku delagaciju tvrte “Leiming Laser Technology”. U posjeti su bili direktor prodaje tvrtke Wang Fang, regionalni direktor Xie Goushuai i Zhou Peng kao glavni inženjer tvrtke.

Ispred tvrtke Laser Solutions, goste su dočekali vlasnici Ivan Barlek i Ilija Čevizović. Tijekom njihovog višednevnog boravka u županiji, obišli su jedne od najvećih tvrtki u Sloveniji i Lijepoj našoj koji su već postojeći vlasnici lasera.

– Zadovoljstvo nam je doći i na ovaj dio Europe kako bi širili svoje tržište. Ovdje smo već sad pronašli mnogo potencijala u ljudima i tržištu za koje smo spremni ulagati velika sredstva, pa tako i izgradnja velikog centra u Donjem Kraljevcu – istaknuo je direktor prodaje Fang.

Tijekom posjeta također je održan radni sastanak na kojem je dogovorena gradnja velikog kompleksa.

– Gradit ćemo servisno-prodajni centar u Donjem Kraljevcu koji će u potpunosti financirati kineska kompanija. Dotaknuli smo mnoge teme, kao što su stvaranje novih radnih mjesta za Međimurke i Međimurce, zajedničko izlaganje na najvećem sajmu robotike u Hanoveru (Njemačka), pa zatim i u Zagrebu, Celju (Slovenija) i Begoradu (Srbija) nakon kojih ćemo vam pomno predstaviti naše proizvode – istaknuo je Čevizović.

Napomenimo kako Laser Solutions d.o.o. ima exkluzivni ugovor za prodaju, montažu i servisiranje fiber lasera marke Leiming na području Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije i Crne Gore.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije