GRAFIČKI DIZAJN

PODUZETNIČKI POTHVAT Merigrafiq Marijane Marušić završava inkubaciju u TICM-u i seli na novu lokaciju

Nakon inkubacije u TICM-u, za Merigrafiq je došlo vrijeme novih dizajnerskih pothvata na novoj lokaciji.

Merigrafiq, poduzeće specijalizirano za grafički dizajn, brand, vizualni identitet, promociju i komunikaciju, u TICM-u je započelo inkubaciju 2016. godine. Marijana Marušić, vlasnica i glavna dizajnerica s dugogodišnjim iskustvom u brandingu, ilustraciji i dizajnu, Merigrafiq opisuje kao poduzetnički pothvat u kojem se stvara umjetnost.

Upravo je umjetnost ono što karakterizira grafički dizajn u današnje vrijeme. Marijana smatra kako dizajneri i ilustratori danas, više nego ikad, trebaju biti umjetnici, istraživači te pisci u službi stvaranja naslova i promo tekstova prema zahtjevima klijenata.

Merigrafiq preuzima potpunu odgovornost za cijeli kreativni proces te kroz usluge brandinga i ilustracija kreira funkcionalni, intuitivan i estetski uzbudljiv dizajn koji obuhvaća, predstavlja, prodaje, mami, dobiva, zabavlja, obrazuje i informira. 

O dugogodišnjem iskustvu i uspjehu Merigrafiq-a na globalnom tržištu svjedoči njihova suradnja s klijentima kao što su Krasna, ATI, Imperial park hotel Vodice, Adriatic Tourist Resorts, Lipica, Zdravstveno učilište i mnogi drugi. 

Nakon inkubacije u TICM-u, za Merigrafiq je došlo vrijeme novih dizajnerskih pothvata na novoj lokaciji. Njihove radove možete pratiti te ih podržati putem instagram stranice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije